dcsimg
 

Stay up-to-date on Baxter careers

Apply Now    

Koordinator till aseptisk tillverkning

Req #: 180003HE_en
Location: Lund, M SE
Job Category: Local Job Codes
Date Posted: 3/5/2018 8:49:07 AM
Baxter International

Description

Vill du delta i vår kunds aseptiska tillverkning i Lund och gillar att arbeta med fortsatta förbättringar? Vill du jobba för ett globalt företag där du varje dag har chansen att rädda och upprätthålla människors liv? Om ditt svar är ja, kan du vara den kandidat vi söker!
 
Vår kund startar en ny innovativ extempore-tillverkning i Lund till vilken vi ny söker nya operatörer. Just nu pågår valideringsarbete på den första linan som är uppsatt och under våren kommer lina 2 att sättas upp.
 
Arbetet:
Arbetet utförs i ren miljö (renrum klass D och isolator klass A). Det är viktigt med förståelse för hygien och risker för kontaminering varför som person du bör vara noggrann. Tillverkningen är aseptisk för att säkerställa att produkten uppfyller specifikation och därmed kundens förväntningar.
 
Som koordinator måste du ha ett intresse för att jobba med och utveckla människor. I tjänsten som koordinator planerar du och leder skiftets arbete. Du ansvarar för att produktionen följs upp kontinuerligt under skiftets gång. Som koordinator ligger där ett övergripande ansvar för produktkvalitet och produktivitet och att verksamheten bedrivs enligt gällande arbetsinstruktioner (kvalitetssystem) och avdelningens miljöledningssystem (ISO 14001).
 
Som koordinator kommer du även vara en del i det produkttillverkande skiftteamet med arbetsuppgifter såsom;
 
• Följa gällande säkerhetsföreskrifter samt rapportera tillbud och olyckor
• Följa gällande arbetsinstruktioner (kvalitetssystem)
• Ta ansvar för att produkterna vi levererar ut håller en god kvalitet och därmed vara en del i att vi når våra uppsatta mål inom produktkvalitet, leveransprecision och produktivitet.
• Förbereda för tillverkning (uppackning och förberedande arbete för isolator)
• Sammansättning i isolator
• Avsyna och packa de sammansatta produkterna
• Delta i validering och rekvalificeringsarbete
• Vara med och förbättra våra processer.
 
För spårbarhet så dokumenteras allt arbete i batchdokumentation.
 

Qualifications

Personliga egenskaper:
Som person bör du vara nyfiken på nytt och pigg på att vara med i en ny verksamhet där vi kommer jobba mycket med att förbättra produktionsflöde. Vidare bör du vara noggrann, metodisk och , drivande. Du behöver trivs med att arbeta i grupp och förstå ditt bidrag till gruppresultatet där vissa leveranser görs individuellt. Kommunikation och konstruktiv feed-back är viktigt för dig. Du har ett kritiskt tänkande och strävar efter att lösa problem. Du gillar att arbeta på ett strukturerat sätt och har ett öga för detaljer. Du är intresserad av att arbeta i en verksamhet där målet är ständiga förbättringar.
Datorkunskap:
• Datorvana och kännedom av Officepaketet.
• SAP-kunskap är meriterande
Språkliga kunskaper:
Svenska i tal och skrift. Kunskap i engelska är meriterande men inget krav. 
Övriga kunskaper:
Arbete i renrum är meriterande precis som lean kunskap och truckkort.
 

Arbetstiderna är kopplade till volymerna så du behöver vara öppen för skiftarbete. Du rapporterar till verksamhetschefen.
 
Välkommen med din ansökan, vi tar hand om ansökningarna löpande. För mer information om tjänsten kontakta Talent Acquisition Partner, Mikeal Blomberg på mikael_blomberg@baxter.com.
 
 
Apply Now    
Link for schema